Art Inside Out
Nuvarande språksv
en

Alfaponny var en digital plattform som erbjöd cyklar till allmänheten och Verkstaden var en cykelverkstad för att rusta upp upphittade cyklar.

Genom information på Alfaponnys hemsida kunde besökarna ta reda på var de kunde finna närmsta Alfaponnycykel. Samtidigt som de kunde följa cyklarnas rörelser genom staden med hjälp av ett kartbaserat verktyg. Utgångspunkten för Alfaponny är att cykeln är stadens mest demokratiska transportmedel. Trots det saknar flera tillgång till cykel. Alfaponny visade att genom att gå samman kan människor göra sitt område eller sin stad till en mer tillgängligare och trevligare plats att leva på. Rörlighet i och genom staden är viktigare än vad vi tänker oss för en levande stadsbild.

Under de tre residensveckorna hos Art Inside Out färdigställde Sarkissova, Frankenstein och Dahlqvist tillsammans med stadens invånare även en containerbaserad cykelverkstad i anslutning till Rosenfredsskolan. Verkstaden var öppen för allmänheten att använda sig av. Här rustades upphittade cyklar upp för att återföras till stadsrummet.

Konstverk

Tidslagret

Sebastian Dahlqvist, Karina Sarkissova, Karin Auran Frankenstein

Konstverk

Ön

Sebastian Dahlqvist, Karina Sarkissova, Karin Auran Frankenstein

Konstverk

Havsstaden

Matilda Ruta

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.