Art Inside Out
Nuvarande språksv
en

Mellan tidens skikt

I Ann Eringstams fotografiska verk Mellan tidens skikt uppstår en bro mellan det naturliga och det övernaturliga, som upplöser tiden och för oss till gränstrakterna mellan nutid och dåtid.

Ann Eringstams fotoserie Mellan tidens skikt har tillkommit under både höst, vinter och vår på Tjolöholm. I fotografierna utforskar Eringstam det sublima i både Tjolöholms naturomgivningar och interiörer, där hon naturen tränga in i rummen för att fånga ögonblick av mystik och stillhet, i en hyllning till kvinnans styrka och kraft. 

Eringstam strävar efter att fånga naturens själ, dess eviga cykler av födelse, liv och förfall, samt de subtila skiftningar som avslöjar dess innersta hemligheter. Bilderna ger känslan av att vara närvarande i en annan dimension och befinna sig i en tid bortom vår förståelse. Genom att fördjupa sig i naturen och verkligen se den låter hon oss upptäcka nya och okända platser.  

Fotografierna söker väcka betraktarens sinne för det övernaturliga och det transcendenta och inspirera till en djupare reflektion kring naturen och den tidlösa mystik som omger oss. 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.