Avslutning x 2

Designresidenset ”Skapa drömmar – forma platser” avrundas med två avslutningar, en för varje delprocess. På onsdag 4 oktober blir det samtal i Kuben på Falkenbergs stadshus, när det gestaltningskoncept som Byggstudio och Simon Poulsgaard tagit fram under residensveckorna presenteras. Grand Finale blir det på fredag 6 oktober i Slöinge! Elevernas tre arbetsveckor tillsammans med Samir Alj Fält och Emma Andersson avslutas med en storslagen Slöinge designsfestival.

Onsdag 4/10 Avslutning med Byggstudio i Falkenberg.

Kom till Kuben i Stadshuset och ta del av Byggstudios tankar och idéer som framkommit under residenset. Samtal och möjlighet att träffa residensdeltagarna.

kl. 12.15–12.45 Samtal med Byggstudio och Simon Poulsgaard tillsammans med Hanna Smekal, Planenheten, och Petra Johansson, verksamhetsledare på Art Inside Out.
Plats: Kuben, Stadshuset i Falkenberg, Rådhustorget 3c.

 Fredag 6/10 Grand Finale i Slöinge!

Härlig fest utlovas där hela bygden är varmt välkommen. Fika, träffa residensdeltagarna och ta del av Slöingeskolans elevers arbeten.

kl. 14 Invigning av Slöingefestivalen 2017! Ta del av elevernas arbeten och hör mer om processen, fika, träffa Samir Alj Fält, Emma Andersson, elever och lärare.
Plats: Slöingehallen, Skansgatan 7 i Slöinge (precis bakom Slöingeskolan).